Geen Boeskool is Lös maar Wim Lasonder neemt wel afscheid als voorzitterWim Lasonder neemt afscheid als voorzitter van de Boeskool (Foto: Dewi Wender)
Van de redactie | 18-06-2020
OLDENZAAL - Het had zo’n bijzondere editie moeten worden, maar alles valt in het water voor De Boeskool is Lös. De 50ste editie van het grote Oldenzaalse zomerfeest moet worden uitgesteld naar volgend jaar. Voor voorzitter Wim Lasonder betekent het een heel ander afscheid dan hij zich had voorgesteld. 

Al jaren kondigt Wim Lasonder aan dat hij in 2020 afscheid neemt als voorzitter van De Boeskool is Lös, tijdens de 50ste editie. 

Dat loopt helemaal anders nu het grote Oldenzaalse zomerfeest niet door mag gaan. De 50ste editie wordt verschoven naar 2021, maar Lasonder neemt dit jaar wel afscheid.

Dat afscheid gaat dus niet zoals hij het zich had voorgesteld. Geen groot feest en talloze handen om te schudden. Geen oude bekenden en gezelligheid.

“Maar aftreden als voorzitter doe ik wél,” aldus Lasonder. “Het was allemaal al geregeld. Het zou bovendien niet eerlijk zijn voor mijn opvolger om het uit te stellen.”

(De beelden van Boeskool 2019 zijn gemaakt door Vis-media en HeerINC-Ootmarsum)
Volg ons