Kringloopbedrijf De Beurs draait weer volop en keus is er genoegKringloopbedrijf de Beurs (Foto: Dewi Wender)
Van de redactie | 29-05-2020
REGIO - Kringloopbedrijf De Beurs pakt de draad weer op.
De winkel in Oldenzaal is al weer een tijdje open, Denekamp opende afgelopen maandag en Tubbergen gaat woensdag weer open voor publiek. Goed nieuws voor de klanten: er is keus genoeg; zóveel spullen zijn de laatste tijd gebracht. 

“Er is de laatste weken bijna twee keer zoveel als normaal gebracht,” vertelt directeur Peter Wilderink van kringloopbedrijf De Beurs.
“Mensen hebben heel veel opgeruimd en dat zien we terug in onze opslag en winkel. Onze medewerkers zijn er maar wat druk mee. Het wordt dan ook tijd dat we de winkels weer openen. De voorraad moet verkocht worden. Om ruimte te maken in de magazijnen, maar ook om de medewerkers te betalen. De Beurs is wat dat betreft hetzelfde als elk ander bedrijf, ondanks dat er veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken.”

Er is een periode in coronatijd geweest dat alle filialen van De Beurs gesloten waren. De vestiging in Oldenzaal was drie weken dicht en opende eind april weer. De vestiging in Denekamp ging afgelopen maandag 25 mei weer open en woensdag 4 juni opent de winkel in Tubbergen weer. De vestigingen in Losser en Enschede blijven voorlopig nog even gesloten.

Een bezoek brengen aan Kringloopbedrijf De Beurs? Dat kan in Oldenzaal, Denekamp en Tubbergen (vanaf 4 juni) van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Volg ons