Impuls past activiteiten deels aanOldenzaal Michgoriushuis (Foto: Léon de Man)
Van de redactie | 15-10-2020
OLDENZAAL - Impuls past activiteiten deels aan, nu de maatregelen weer zijn aangescherpt.

Daarbij blijven Impuls en het Sociaal Team Oldenzaal telefonisch bereikbaar. Van 09.00 uur tot 13.00 uur kan men op werkdagen bellen via 0541 571414 met (hulp)vragen of zorgen. Ook als inwoners behoefte hebben aan een praatje of informatie willen, kunnen zij bellen met het Sociaal Team.

De activiteiten van Impuls zijn deels aangepast tot 12 november. Zo worden alle avondactiviteiten stopgezet.
Activiteiten voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen gelukkig wel door gaan.

Voor de volwassenen verschilt het per activiteit. Zo blijven bijvoorbeeld tafeltje dekje, koelvries- en diepvriesmaaltijden gewoon beschikbaar.
Daarentegen moet ANWB Automaatje Oldenzaal helaas tijdelijk stoppen met het vervoeren van Oldenzaalse inwoners. Dit om het aantal bewegingen en de sociale contacten tot een minimum te beperken.
Individuele afspraken met bijvoorbeeld een ouderenadviseur, het mantelzorgsteunpunt of armoedepreventieloket kunnen wel gewoon doorgaan.

Zodra de landelijke voorschriften veranderen worden de mogelijkheden om activiteiten eventueel op te starten, opnieuw bekeken.
Toch behoefte aan contact naar aanleiding van de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus? Bel dan met het Sociaal team. Dat is op werkdagen te bereiken tussen 9.00 en 13.00 uur via telefoonnummer 0541 571414. Mailen kan ook: contact@sociaalteam-oldenzaal.nl.
Volg ons