‘Vergaderen in ’t groen’ is nieuwste Twentse troefTwente is perfect als vergaderlocatie, leren we in de nieuwe marketingcampagne. (Foto: Twente Marketing)
Van de redactie | 27-08-2020
TWENTE – Er wordt een nieuwe marketingcampagne gelanceerd om Twente nog aantrekkelijker te maken. Twente geldt vanaf nu als ultieme vergaderlocatie. In het groen en met ruimte genoeg.

Twente Marketing en Congresregio Twente spelen in op de behoefte die er blijkbaar bestaat aan samen vergaderen. Niet via videobellen, maar gewoon live, samen. Daarom wordt een online adviestool op de markt gebracht waarin binnen enkele stappen de perfecte vergaderlocatie wordt gevonden, die aan alle RIVM richtlijnen voldoet. “Hier is ruimte en plek zat en dat maakt Twente in deze bijzondere tijd de mooiste en veiligste vergaderlocatie van Nederland,” stelt Twente Markting.

Locaties genoeg

Twente heeft voldoende geschikte congreslocaties. In de hangars van Vliegveld Twenthe bijvoorbeeld, maar ook midden op het water bij Outdoor Challenge Park op het Hulsbeek. Of midden in het park bij parkhotel de Wiemsel in Ootmarsum. Drostes in Tubbergen; ook een ideale plek om ongestoord te vergaderen.
De combinatie van grote steden en het groene coulissenlandschap maakt Twente zo uniek, stelt Twente Marketing. Tel daar de vele hotels, theaters, congrescentra en vergaderlocaties bij op en vergeet daarbij vooral niet dat Twente een ondernemende hightechregio is.

Online adviestool

Zakelijke bijeenkomsten, congressen, conferenties en vergaderingen in tijden van corona kunnen prima met inachtneming van 1,5 meter afstand en een maximaal aantal deelnemers.
Er is echter zo’n groot aanbod aan congreslocaties die aangesloten zijn bij Congresregio Twente dat het soms lastig zoeken is. En daarom is de adviestool ontwikkeld.
Aan de hand van het aantal personen, op basis van ligging en overnachtingsmogelijkheid wordt een persoonlijk advies gegeven. Ook door extra zoekfilters toe te voegen aan het totaaloverzicht van vergaderlocaties wordt het zoekers makkelijker gemaakt om voor Twente te kiezen als veilig vergadermoment.

Er is een speciale website gelanceerd voor de Twentse veraderlocaties: www.visittwente.nl/vergaderen.
De vergadervlot bij Outdoor Challenge Park. (Foto: Twente Marketing)
Volg ons