Slotweek OKids nadert: 't was een avontuurlijke vakantieJoris van Dissel opende de vakantieactiviteiten van OKids. (Foto: OKids)
Van de redactie | 04-08-2020
OLDENZAAL – Een heleboel Oldenzaalse kinderen hebben zich deze vakantie volop vermaakt met de activiteiten van OKids. Ze naderen nu de slotweek. 

Op vrijdag 7 augustus en op maandag 10 augustus van de slotweek komen de kinderen samen met de goede heks en Joris van Dissel in actie. Voor woensdag 12 augustus staat een spannende speurtocht op het Hulsbeek op de planning.

Alle overige activiteiten vinden plaats op het voetbalpark van de Esch aan de Operalaan 100.

Kinderen die de hele zomer geweest zijn, mogen het eind van de zomervakantie mee naar avonturenpark Hellendoorn. Voor de overige activiteiten kan en mag iedereen nog meedoen zolang er plek is. Nieuwsgierig geworden? Surf dan naar www.oldenzaalkids.nl en zoek naar de pagina 'Zomervakantie 2020'.

Het is een spannend avontuur dat de kinderen bij OKids beleven. Ken Beimer legt uit: “In de afgelopen weken zijn de kinderen het avontuur met Joris van Dissel en de goede heks aangegaan om de beheksing in het middeleeuwse dorp ‘Kids' Watch’ te behelpen. De kinderen leerden verschillende magische spreuken om het probleem op te lossen en kwamen een heel eind, tot ze achter een heel nieuw probleem kwamen…”
Volg ons