Live acteurs brengen geschiedenis Hulsbeek tot levenZal Huttenkloas ook tijdens de Hulsbeekwandeling weer tot leven komen? (Foto: Eigen foto)
Van de redactie | 03-08-2020
OLDENZAAL – Hoe bijzonder de geschiedenis van het Oldenzaalse Hulsbeek is, wordt uitgelegd tijdens een nieuwe themawandeling, met live acteurs.

De Hulsbeekwandeling bij Kaarslicht is ontwikkeld door het Palthe Huis en Tourist Info Oldenzaal. Het Hulsbeek is nu een recreatiepark voor zwemmen en recreëren, maar het is ook een plek waar veel geschiedenis verborgen ligt.

De gidsen hebben zich verdiept in de geschiedenis en laten de deelnemers tijdens de themawandeling kennismaken met allerlei wetenswaardigheden over de geschiedenis van het Hulsbeek en Oldenzaal. De geschiedenis komt bovendien op een bijzondere manier tot leven; oud-bewoners nemen de deelnemers mee naar het verleden.

De wandelingen zijn op woensdagavonden 12 en 19 augustus om 20.00 uur.

Ze zijn geschikt voor alle leeftijden en per groep kunnen twintig personen deelnemen. De kosten zijn 7,50 euro per persoon.

Aanmelden voor de Hulsbeekwandeling bij Kaarslicht kan bij Tourist Info Oldenzaal aan de Grootestraat 35 of via 0541 514023. Let wel: dit soort activiteiten zijn populair en al snel volgeboekt.
Volg ons